Now Apocalypse (2019)

Kendine has filmlerinden tanıdığımız Gregg Araki'nin ortaya koymuş olduğu mini TV dizisi. Kendine has diyorum çünkü filmlerini anlayabilmek için kafa yormak gerekiyor. Kendisine ait blogumda yayınladığım diğer filmleri ise Totally Fucked UpMysterious Skin, ve Kaboom

30 dk'lık süreler halinde çekilen dizi maalesef tek bir sezonla kaldı ve devam etmedi. Bitirmediler ama yeni sezonu da duyurmadılar. Film bir grup "Y kuşağı" gencin Los Angeles'taki arkadaşlıkları etrafında geçiyor. Aşk, şöhret ve seks. Eşcinsel olan Ulysses, sosyal platformlardan sevgili ararken aynı zamanda da seksi hetero oda arkadaşı Ford'a aşıktır. Ford ise şöhret olma peşinde koşarken onu her türlü daha çok da "seks makinası" olarak kullanan kız arkadaşı Carly'ye sırıl sıklam aşıktır. Ulysses, gördüğü acayip rüyaları gerçek hayatta da gerçekleştiklerini görünce "Dünyanın sonunun geldiğine" inanmaya başlar. Rüyaları ise dünya dışından gelmiş bir varlığın kadın / erkek demeden herkese tecavüz etmesi ve yumurtalarını onların vücuduna yerleştirmesidir. Tabii bu kafayı aldığı uyuşturucunun etkisiyle  mi yaşamaktadır tartışılır. 

Gelelim Tyler Posey'e. Bu çocuk bir çok film ve dizide oynadı ama bence "Teen Wolf" dizisi ile daha çok tanındı ve gençlerin sevgilisi oldu. Sonrasında "tükenmişlik" sendromumu mu yaşadı ne oldu bilinmez ama resmen "sapıttı". Zira penisiyle oynadığı bir videodan sonra fotoğraflar ve onu da OnlyFans sitesinde açtığı kanal takip etti. Bu mini dizide de rol alan Tyler, sanırım diziye ilgiyi daha çok çekmek için konulmuş olsa gerek. 

Son olarak dizi eğlenceli ve ateşli ;)
















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates