Kaboom (2010)

Yine bir Gregg Araki filmi.

Film komedi mi, gerilim mi izledikten sonra siz karar verin. Eşcinseller için de başrol oyuncumuz bir eşcinsel ve homo-erotik görüntülerin olması yeterli bir sebep olsa gerek :) Başrol oyuncusunun özellikle de gözleri...

Filme gelecek olursak;

Her izleyeni yakalayamayabilir hatta sıkıcı dahi gelebilir. Bir konu bütünlüğü yaratmaya çalışsalar da giriş, gelişme ve sonuç bütçeden olsa gerek alel-aceleye getirilmiş. Smith, en yakın kankası lezbiyen Stella ile birlikte üniversitede okumakta olan 18 yaşında bir gencimizdir. Son zamanlarda hep aynı garip rüyaları görmekte olup, rüyada gördüğü kimi kişileri de tanımamaktadır. Diğer taraftan eşcinsel olan Smith odasını paylaştığı Thor isimli yakışıklı oda arkadaşına da ilgi duymaktadır. Hatta Thor'un yaptığı bazı "hareketlerden" onun hangi tarafın oyuncusu olduğunu (hetero / gay) anlamaya çalışmaktadır falan. 

19. yaş gününde ise gördüğü rüyalar, halüsinasyonlar daha da yoğunlaşmaya başlayınca bunun peşine düşecek ve kendini olayların tam ortasında  bulacaktır. Rüyalarında gördüğü tanımadığı kişilerin de reel hayatta karşısına çıkması ile birlikte garip olaylar peşi sıra gelecektir.

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...

















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates