Totally Fucked Up (1993)

Bir başka Gregg Araki filmi daha.

Film 15 birbiriyle bağlantılı kısa parçadan oluşuyor ve eşcinsel gençlerin bazı sorulara verdiği cevapları ve o cevapların ışığında ilerleyen ilişkileri izliyoruz. Temelde eşcinsel bireylerin ruhsal durumları, ilişkileri, dünyaya bakışları ve intihar olaylarına dayalı bir film de desek yeridir.

Aynı zamanda bu film Gregg Araki'nin, "Teenage Apocalypse Trilogy" (Gençlerin Kıyameti Üçlemesi) adını verdiği 3'lemenin ilk filmi.

Altı genç eşcinsel karakter çeşitli engeller karşısında birbirleriyle ve hayatla mücadele ederler. Los Angeles'ta yaşayan bir grup gey ve lezbiyen genç için hayat gerçekten berbattır. Aileleri onları dışlamış, parasız ve sıkılmışlardır,. Aldatan sevgililerin yanında eşcinsellere saldıranlar tarafından da taciz edilmektedirler. 

Eğer işler böyle gidecekse, belki intihar kötü bir fikir değildir; en azından kendisini "tamamen berbat" olarak tanımlayarak filme adını veren baş kahramanımız Andy'nin aklında değil.

Denilmiş imdb'deki film hakkındaki hikaye kısmında. Adı geçen altı karakter hakkında birkaç kelime yazacak olursak da;

Andy; ciddi bir ilişki olmadan birliktelik yaşamayacağını açıklayan eşcinsel erkeğimiz, Tommy; seksi seven eşcinsel olduğu için babasından dayak diyen diğer gencimiz. Michele ve Patricia sevgili olan lezbiyen gençlerimiz ve hayalleri birlikte yaşamak ve bir çocuk sahibi olmak. Steven; videoyu çeken ve Deric'le aşk yaşayan gencimiz. Karakterlere soru soran da kendisi. 

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates