Geography Club (2013)

 

Yine ABD, yine bir lise ve yine bir zorbalık. Artık ABD'den çıkan bu tarz filmlere alıştık artık ama insan yine de izliyor. Kıyısından köşesinden sizin hayat hikayenize dokunabileceği için. Elbette okul yıllarında herhangi bir zorbalığa uğramadım ama uğrayanların da oldukça çok olacağını varsayıyorum. Din, dil, ırk, cinsiyet, fiziksel özellik, cinsiyet, cinsel yönelim ez cümle "öteki" olunabilecek her şey.

Brent Hartinger’in çok satan romanından uyarlama filme gelecek olursak da;

Russell, online bir program üzerinden kendisi gibi eşcinsel olan başka bir partner ile buluşmaya karar verir ve parkta buluşmak için sözleşirler. Klasiktir bu tür buluşmalarda çoğu zaman bir taraf ki genelde çekingen olan ya da ilk defa böyle bir buluşmaya niyet eden kişi, diğer tarafı eker ya da kenardan gizlice izler. İşte Russell'in da başına öyle bir şey gelecektir. 

Okulda ise "öteki" sayılabilecek gençlerin kendi aralarında rahatça buluşup dertleşebileceği bir yer lazımdır. Dikkat çekmeden buluşulabilecek tek mantıklı yer ise sıkıcı olduğundan dolayı hiç kimsenin katılmayacağı bir kulübe üye olmaktır. Bu kulüp ise "Coğrafya Kulübüdür." Russel'ın da yolu bir şekilde bu kulübe düşecektir.

Bakalım bu kulübe kimler üye olacak ve kulübün geleceği nereye doğru evrilecek? 

Kısa bir not: Homofobiklerin en tehlikelisi yine eşcinsel olan homofobiklerdir zira kendilerini saklamak adına her şeyi yapabilirler.

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...













0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates