Vento Seco (2020) - (Dry Wind)


Yönetmen diğer filmlerinde olduğu gibi bu filminde de oldukça cüretkar davranmış ve tabiri caizse oyuncularının kamera karşısında bolca nude vermesini sağlamış. Hatta soft porno diyebileceğimiz görüntüler bile mevcut ki başta da dediğim gibi yönetmen filmlerinde bu konuda oldukça cüretkar.

Filme gelecek olursak;

BDSM severlerin oldukça hoşuna gidecek bir film. Konulu film de diyebiliriz aslında. Pek benim tarzıma uygun olmasa bile 6 puanı Maicon karakterine can veren Rafael Teóphilo için verdim. Ah benim pembe mayolu aygırım... <3

Ne diyorduk,

Brezilya'nın Goiás eyaletindeki Catalan çevresi oldukça kuru bir iklime sahiptir. Bu bölgede yaşamak zorunda kalan ve kuru havanın etkilerini bedeninde hisseden Sandro monoton bir hayat sürmektedir. Evden işe, işten eve. Tabii bu monotonluğa; hayal dünyasında yaşattığı cinsel yaşamı ve gerçek hayatında yaşadığı küçük kaçamaklarla renk vermektedir. Aynı iş yerinden olan meslektaşı Ricardo ile cinsellik üzerine bir ilişkisi olan Sandro,.özellikle BDSM  dürtülerinin baskın olduğu cinsel rüyalar, hayaller ve gerçekliklerinin yanında bir gün karşısına çıkan ve Finlandiya'nın Tom of Finland resimlerinden fırlamış gibi duran Maicon'a adeta vurulur. 

Sandro, meslektaşı Ricardo'yu sadece cinsel dürtülerini gidermek adına kullanırken, Ricardo tam tersi olarak Sandro'yu daha farklı sevmektedir. Karşısına çıkan Maicon'a bir anda aşık olan ama karşılık bulamayan Sandro, sırf kendisini kıskandırmak adına Ricardo'nun Maicon ile fört etmeye başlaması sonucu çılgına döner ve kıskançlık duyguları harekete geçer.

Film, bu mihvalde ilerlerken alt konu olarak da iş yerlerindeki sendikalaşmanın ve güvenlik önlemlerinin önemini ele almaktadır. Ah Maicon, pembe mayolu kekim. Kim olsa kıskanırdı seni :)))


















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates