Beneath the Skin (2015)

 

Annesinin ölümünden sonra, İngiltere'deki üvey babası tarafından Kanada'daki öz babasının yanına gönderilen Joshua, Kanada'ya uyum sağlaması ve eğitim durumuna bakılması adına deneme amaçlı bir okula yazdırılacaktır. Okul sürecini sorunsuz atlatması gereken Joshua'nın peşini ise elbette şımarık ve homofobik bir grup arkadaş bırakmayacak ve onunla uğraşacaklardır. Zira Joshua zeki ve laf ebesi bir eşcinseldir.

Diğer karakterimiz ise, Alabama'lı Jay'dir ve ebeveynlerinin evde olmamasını fırsat bilerek eve erkek arkadaşını atmıştır. Ve maalesef anne ve babası tarafından iş üzerindeyken basılır. Koyu dindar olan ailesi tarafından darp edilip kapı dışarı edilen Jay, parkta kanlar içinde yatarken oradan geçmekte olan ve kız arkadaşıyla Kanada'ya dövme salonu açmak için giden yakışıklı Elijah tarafından fark edilir ve kendileriyle birlikte Kanada'ya gelmesi teklif edilir.

Jay ve Joshua'nın yolları bir şekilde kesişir ve "aşk" başlar.

Filmin konusu bu. Ama imdb puanından da anlaşılacağı üzere oyunculuklar, çekim açıları, konu ve gerçeklik olarak bakıldığında oldukça vasat. Elijah'ın seksiliği ayrı tabi...

Bir de ek bilgi: Jay karakterine can veren aktör Justin Liles'te, Hunter Page takma adıyla porno filmlerinde boy göstermektedir.















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates