Plynace Wiezowce (2013)


Disiplinli bir yüzücü olan Kuba, sevgilisi ve annesiyle birlikte yaşamaktadır. Ancak Mikal ile tanışınca tüm dengesini kaybeder. İlişkileri Kuba’yı Mikhal’a karşı daha önce hissetmediği duygularla baş etmeye doğru itince, kız arkadaşı Sylwie ile olan ilişkisinde sorunlar yaşamaya başlar. Sylwie’nin Kuba’yla yeni bir hayat kurma hayalleri suya düşerken Kuba da kimliğini ve gerçekte ne istediğini keşfeder ancak beklenmedik bir olay onu zor bir karara itecektir. 


Tomasz Wasilewski’nin ikinci uzun metrajlı filmi "Floating Skyscrapers", Karlovy Vary East of the West yarışmasında en iyi film ödülünü aldı ve Tribeca Film Festivali’nde izleyiciyle buluştu. Film aynı zamanda 50. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin Uluslararası Yarışma Filmleri kategorisinde de yer almıştır. Kaynak

Kuba içindeki bastırılmış duygularla başa çıkmaya çalışıp, kız arkadaşı ile tam bir hetero ilişkisi yaşamakta iken karşısına çıkan ilk fırsatta duygularını dışa vuracak ve bu uğurda hedeflediği kariyer hayallerinden bile ödün verecek hale gelecektir. Diğer taraftan homofobik bir elemana gününü gösterirken tek başına gücü yetemeyecek olan "sözde erkek" heteromuz yanına yandaş arkadaşlarını da alarak homofobik eylemlerine devam etmekten geri kalmayacaktır.

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...











0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates