Mario (2018)

 

Avrupa sinemasını, Amerikan sinemasına nazaran daha çok sevmişimdir. Duygu aktarımları ve konuyu ele alış örgüsü bana daha samimi gelmiştir hep.

Mario'da o filmlerden birisi. O kadar güzel akıp gidiyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor, izlerken duygudan duyguya sürükleniyorsunuz. Futbol dünyasının içerisindeki eşcinselliğe değinen film, iki futbol oyuncusunun futbol siyaseti ile aşklarının arasında sıkışıp kalmasını ele alıyor. 

Mario, süper lig takımlarından birinde oynamak ve onlar tarafından seçilmek adına bulunduğu alt takım içerisinde göze girmeye çalışmakta ve bu yolda da emin adımlarla ilerlemektedir. Takıma sonradan giren Leon'un da hedefleri tıpkı Mario ve takımın geri kalan oyuncuları gibi aynıdır. Seçilmek! Bu yolda ilerlerken Mario ve Leon olağan dışı bir şekilde yakınlaşacaklardır. Mario, eşcinsel dürtülerini içinde bastırdığını bu yakınlaşma ile anlarken Leon ise eşcinsel olduğunu saklama taraftarı değildir. 

Hetero-maço dünyasının afyonu futbol ve futbol siyaseti içerisinde, eşcinselliğe nasıl yaklaşıldığını ve homofobiyi gerçek bir şekilde gözler önüne seren filmi izlerken hiç sıkılmayacağınız ve bolca keyif alacağınız garantisini verebilirim...

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...












0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates