Shadowlands (2018)

Charlie David tarafından her biri yaklaşık 30'ar dakika olan 3 bölümlük bir mini dizi ya da 3 kısa film diyebiliriz. Homoerotizm konusunda seyirciyi oldukça "doyuran" bu birbirinden bağımsız 3 bölüm için imdb puanının düşük olmasına şaşırdım açıkçası.

Shadowlands, aşkı üç ayrı hikayede araştıran antoloji tarzı bir seri. İlişkiyi yeniden müzakere eden bir çift, onu anlamaya çalışan bir narsist ve bu kaybın yasını tutan talihsiz aşıklar.

Birinci Bölüm Mating Season

Uzak bir kamp gezisinde gizemli bir yabancıyla karşılaşan bir çift, ilişkilerini açık ilişkiye dönüştürme fikrini keşfeder ve test eder.

İkinci Bölüm Pygmalion Revisited


Rudy; sevgilisi Xavier'i kaybetmenin acısına dayanmakta güçlük çekmektedir. Onun yasını tutarken gerçekçi bir tablosunu yapmayı takıntı haline getirir. Bakalım bu duruma daha ne kadar dayanabilecektir...

Üçüncü Bölüm Narcissus

Mükemmelliğe kararlı bir plastik cerrah olan Alex, çeşitli ve renkli konukların yer aldığı bir ev partisine ev sahipliği yapmaktadır. Romantik başarısızlıkların ortasında, Alex'in ilgilendiği tek kişinin kendisi olduğu ortaya çıkar.




















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates