Élève Libre (2008)


Kimileri tarafından topa tutulan ve beğenilmeyen kimileri tarafından da oldukça cesur görülüp beğenilen bir film olmuş. Zira toplumda tabu olarak görünen cinselliğin ele alınış şekli, istismar  mı yoksa sapıklık mı diye düşündürebilecek, toplumun bir çok kesimi tarafından kabul görmesi mümkün olmayan bir yaklaşım. Tepki çekmesinin en büyük nedeni ise başrol oyuncusu gencin ergenliğinin başlarında olan bir "genç" diğerlerinin de yaşça büyük olması desek hata etmiş olmayız.

Jonas, iyi bir tenis oyuncusu fakat teniste iyi olduğu kadar derslerinde pekte iyi olmayan bir ergen. Kötü olduğu dersleri veremezse bir kez daha okul tekrarına kalacak olmasından dolayı okul yönetimi tarafından "meslek lisesine git bari elinde bir mesleğin olsun" yaklaşıma sahip. Diğer taraftan kız arkadaşı ile de ergenliğin vermiş olduğu uyanışla cinsel olarak bazı başarısız denemeler ve deneyimler yaşamakta.

Böyle bir ortamda annesinin arkadaşı ve tenis kulübünden de tanışık olduğu Pierre, Didier ve Natalie üçlüsü ile de arası çok iyi. Kız arkadaşıyla yaşadığı seks deneyimleri de dahil her şeyi onlarla paylaşabilmekte. Bu 3'lü den Pierre, Jonas'a dersleri konusunda yardımcı olabileceğini ve böylelikle sınıfı geçebileceğini teklif eder. İşler ilerledikçe bu ders eğitimi "cinsellik" konusunda da "seks" eğitimine doğru evrilecektir...









0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates