Tensión Sexual Volumen 1: Volátil (2012)

Yine Arjantinli yönetmen, senarist ve film yapımcısı Marco BERGER imzalı bir film. Marco'nun filmlerini izleyenler bilirler; iki erkek arasındaki cinsel gerilimi ekrana yansıtırken izleyenlere de bunu oldukça güzel aktarabilmekte. Bu filminde de ise 6 kısa metrajlı filmi bir araya getirmiş kendisi.

Hiç vücudunuzu ısıtan, biraz gerginleştiren ve terleten, kasıklarınızı biraz da olsa kıpırdatan biriyle tanıştınız mı?

Gün içerisinde gerek metroda gerek yolda yürürken ya da bir AVM veya berberde sizi etkileyen yakınlaşmalar olmuştur. Mesela ülkemizde "berber dayaması" denen bir mit var. Adamın öyle bir gereksinimi olmasa dahi işi gereği ister istemez bir yakınlaşma ve temas olduğunda sizin de içiniz gıdıklanır falan. Hetero ya da gay olmanız fark etmez. İşte Marco'da bu 6 kısa filminde bu yakınlaşma ve cinsel gerilime ışık tutmuş.

01 - Ari

02 - The Cousins (El Primo)

03 - The Other One (El Otro)

04 - Broken Arms (Los Bravos Loto)

05 -  In Love (Amor)

06 - Workout (Entrenamiento)

İlk filmimiz Ari;

Genç bir adam dövme yaptırmaya karar verir ve seksi dövmecinin iş yerine adımını atar. Vücudunun neresine dövme yaptıracağına karar vermesi zor olacaktır. Seksi dövmecinin  iğnesinin adrenalini iliklerine kadar hissedecektir.




İkinci filmimiz The Cousins (El Primo);

Bir arkadaşını ziyarete giden ve arkadaşının kuzeniyle aynı odayı paylaşan genç bir adam. Kitap meraklısı adam, arkadaşının kuzeninin sürekli sergileniyormuş gibi görünen kabarıklığına bakmaktan kendini geri alamaz. Fark ettirmeden bakmak ve izlemek giderek zorlaşacaktır. Cinsel gerilim yaratma açısından, bu kısa film muhtemelen grubun en güçlüsü.




Üçüncü filmimiz The Other One (El Otro);

Kadınlarla seks hakkında konuşmaya başlayan iki genç arkadaş. Ancak birinin bir sorunu var o da aletinin boyunun normalin üzerinde olması. Ve bu sebeple kadınlar onunla ilişki yaşamak istememekte. O kadınların boyundan korktukları için uzaklaştığını düşünüyor ama arkadaşı onun çok hızlı ve sert olmasından kaynaklandığını söylüyor. Nihayetinde iç çamaşırlarıyla kalıyorlar ve arkadaşı diğerine nasıl daha hassas olunacağını göstermeye çalışıyor. Kurgu biraz gülünç olsa da seyirciyi bunun erkeklerden birinin diğerine yaklaşmak için bir hilesi olup olmadığı konusunda düşündürmesi güzel. Ya da bizim içimiz fesat ve gerçekten de birbirlerine heteroseksüel sekste nasıl daha iyi olunacağını öğretiyorlar (yersen).




Dördüncü filmimiz Broken Arms (Los Bravos Loto);

Erkek hemşire yaralı bir adamın bakımını ve banyosunu yaptırmak üzere evine gelir. Film ânın mahremiyeti üzerine oynuyor, hiçbir zaman ikisinin de olup bitenlerden bir tür heyecan alıp almadığını gerçekten anlamamıza izin vermiyor. iki erkek arasındaki teknik olarak cinsellikten çok önemsemeyle ilgili samimi bir an.




Beşinci filmimiz In Love (Amor);

Heteroseksüel bir adam kız arkadaşıyla kısa bir tatile çıkar. Tatil yerini işleten adamla sohbet ederlerken birinin neredeyse diğerinin penisine değmesiyle elektriklenme oluşur. Tesisatla ilgili sorunlar daha sonra iki adamın birlikte duş almasına neden olur. Daha önceki bazı kısa filmlerde olduğu gibi, film, erkekler arasında gerçekten cinsel gerilim olup olmadığını veya her şeyi masum görüp görmediklerini kasıtlı olarak saklıyor.





Altıncı ve sın filmimiz ise Workout (Entrenamiento);

Film; birlikte spor antrenmanı yapan iki adamın gündelik erotizm, dokunuş ve samimiyetiyle başlar. Birbirlerinin kas kütlelerini ölçüp not alma rutini. Daha sonra, bazı kadınlara göndermek için birbirlerinin seksi fotoğraflarını çekerler ve bu durum, biri diğerinin ereksiyonunun fotoğrafını çekmek isteyene kadar tırmanır.





0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates