M15F1T5 (2013)

Casey; anne ve babasını kaybettikten sonra yetiştirme yurduna verilir ve 13 yaşına geldiğinde babaannesi tarafından bulunup sahiplenilir. Babaannesi de ölünce amcası Levi ile yaşamaya başlar. Kendisi gibi yetiştirme yurdunda yetişmiş kişilerle kurdukları ve "Bean" adını verdikleri "Kabilelerinde" toplanırlar ve tarikatımsı oluşumla Dünya'yı değiştirmek istemektedirler. Tarikatın kurucusu Tim ve eşcinsel Casey'in kendine has özel güçleri vardır.

Bu küçük Teksas kasabasında, onlardan nefret edenler, onları tehlikeli bir tarikat olmakla suçlar. Casey'nin lanet olarak gördüğü harika bir yeteneği vardır. Bu genç tarikatın on iki üyesi gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.. Bunu çözecek olan ise polise verilen video kasetli ipucu, kanlı duvarlar ve zihinsel olarak dengesiz bir komşunun tanıklığıdır.

Film imdb'de;

Bu deneysel bir anlatı filmi. Dini bir hikaye olmasa da, biz (yazarlar) Hıristiyan yetiştirilme tarzımızdan dolayı akıldan çıkmayan bir soruya değindik; "Ya İsa bugün gelirse?" Bu nedenle, gelseydi tam olarak nasıl olabilirdi ve hatta bir gün nasıl peşinden gidilirdi diye düşünerek  bu hikayeyi yazmaya başladık. demişler.

Film direkt eşcinsellikle alakalı olmasa da bir şekilde eşcinsel karakterler sayesinde eşcinsellikle de alakalı. Ve "hoşgörü" mevcut. 

Filmin setinde kullanılan her şey filmde de temel bir nokta olan "geri dönüşüm" ve "çöplerden" elde edilmiş materyallerle yapılmış. Bu da ilginç bir dipnot olsun.













0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates