Un Bacio (2016)

Birbirlerini bulmuş 3 arkadaş. Antonio, Lorenzo ve Blu.

Antonio, abisi Massimo'yu kaybettikten sonra içine kapanmış olan, tek kalması sebebiyle ailesinin üzerine titrediği, okulda dersleri kötü olmasına rağmen basketbol takımının en iyi oyuncusu olan yakışıklı bir hetero gençtir. Takım arkadaşları tarafından dışlanan Antonio okuldaki nefret edilen başka bir kıza yani Blu'ya platonik olarak aşıktır. Ara sıra ölen abisi Massimo'nun hayali ile sohbet etmektedir.

Blu; okulun asi kızı. Mezun olup giden son sınıf öğrencisi popüler Gio ile çıkmasından sonra her okulda olan popüler kız grubu tarafından kıskanılarak dışlanmış, yazıları kuvvetli diğer bir arkadaşımız. İlerde okumak için gelecekteki kendine notlar yazan Blu, Gio'ya olan aşkını kaybetmemiş olmakla birlikte Antonio'nun kendine olan aşkının da farkında değildir.

Lorenzo; baş kahramanımız. Eşcinsel olan Lorenzo, ailesini kaybetmiş ve yetiştirme yurtlarında büyümüş bir genç. Korucuyu aile tarafından alınan Lorenzo, bu son aile tarafından oldukça seviliyor ve her türlü farklılıklarına müsamaha gösteriliyor. Oldukça renkli bir hayata sahip olan Lorenzo, Antonio ve Blu'nun okuduğu okula gider ve ilk günden dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Yaşam dolu ve pozitif olan Lorenzo Antonio'ya aşık olacaktır. Yaşadığı her türlü olumsuzluktan kendi kurduğu hayal dünyasına dalarak kurtulmaktadır.

Dışlanan bu 3 genç; ortak noktaları olan "dışlanma" dolayısıyla birbirlerine yakınlaşırlar. Birbirlerine aşık olan ama birbirinden haberi olmayan bu 3'lünün bakalım her şey ortaya çıkınca arkadaşlıkları ne yöne doğru evrilecektir.  

Spoiler vermemek için bu şekilde üstü kapalı bahsetmek zorunda kaldım.

Filme 9 puan verdim çünkü sizi eğlendirirken sarsmaya devam ediyor. Beklenmedik sonlar... Çok beğendiğim için çevirisini yaptığım filmin altyazısını, sizin için altyazı paylaşım sitesine yükledim.

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...


















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates