The Dream Children (2015)



Filmin konusu sevgili olan eşcinsel çiftimizin çocuk istemesi ile alakalı. Fakat sevgililerden birisi buna sıcak bakarken diğeri pek yanaşmamaktadır. Detaylara geçmeden önce belirtmek istediğim bir şey var ki, filmdeki oldukça sıcak ve yakın! yakınlaşmalara bakılırsa bu 2 oyuncunun oyunculuklarını tebrik etmek gerekecek zira her ikisi de heteroseksüel imiş (!)

Ayrıca her ikisi de oldukça çekici ve seksi...

Bazı ülkelerde eşcinsellerin evlat edinebilmeleri yasal iken ki eyaletlere ayrılmış ABD gibi ülkelerde bile bu yasallık eyaletten eyalete değişmektedir bir çok ülkede halen bir tabu olarak önümüze çıkmaktadır. Filmde de görüleceği üzere ki bence de "kimin doğurduğundan çok kimin büyüttüğü önemli" dir. Zira görece olarak çoğu hetero aileye göre ekonomik olarak daha iyi durumda olan eşcinsel çiftlerin evlat edindikleri çocuklara daha iyi bir gelecek sağlayabilecekleri de aşikar. Filme dönecek olursak;

Steven, oldukça meşhur, televizyonda yarışma sunucusu, seksi herkesin özellikle de kadınların arzuladığı birisidir. Buna karşın gizli eşcinselimiz Steven, sevgilisi seksi Alex ile mutlu bir birliktelik sürdürmektedir. Yine de Steve ara sıra kaçamak yapmaktan da geri durmamaktadır! Alex ise bu birlikteliklerini bir adım daha öteye götürmek ve bir aile olmak istediğinden birlikte bir çocuk evlat edinmek istediğini dile getirir.

Avustralya'da eşcinsellerin evlat edinmeleri yasal olarak mümkün olmadığından dolayı Alex bunu illegal yollardan halletmeye çalışacaktır. Steve ise zaten sıcak bakmadığı bu durum karşısında aralarındaki ilişkiyi sorgulamaya başlayacaktır. Bakalım bu durumun sonu nasıl bir sonla bitecektir?


















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates