D'Agostino (2012)



Film; yönetmeni, senaryo yazarı ve hatta film de rol alan Jorge Ameer tarafından Yunanistan'ın Santorini adasında çekilmiş. Yunanlı yönetmen arkadaşının Santorini'de çektiği bir film sonucu buraya aşık olan yönetmen Jorge, ilginç bir konu ele alarak yavaş ama bir sonraki sahneyi meraklandıracak tempoda ilerleyen bu filmi izleyicilerine sunmuş.

Allan Dawson, sevgilisi Sylvia ile İtalya'da yaşamaktadır. Ve evlerine gelen bir ihbar mektubu ile hayatları tamamen değişecektir. Gelen kağıtta Allan'a büyükannesi tarafından Yunanistan'ın Santorini adasından bir ev miras kaldığı belirtilmekte ve devir işlemleri için Santorini'ye gelmesi istenmektedir. Adaya giden Allan, eve ve adaya hayran kalır ki yönetmenin bu izlenimi bıraktırmak istemesi kendi hayranlığındanmış diye düşünmeden edemiyor insan. 

Bir akşam büyükannesinden miras kalan evde uyumaya çalışan Allan; kapısı kilitli odadan bir ses gelmesi sonucu bu odaya yoğunlaşır. Odada bulduğu şey ise canlı bir insandır. Erkek bedenine sahip bu insan, ne konuşabilmekte ne de insan gibi davranabilmektedir. Kısa sürede olayın gizemini çözen Allan bu insanı, insan gibi davranabilmesi için eğitmeye başlayacaktır. Bakalım bu konuda ne kadar başarılı olacaktır?

Organ nakilleri için laboratuvarda üretilen bu insan klonunu izlerken "köle - sahip" fetişine sahip BDSM tutkunlarının da vizyonunu genişletecektir... :P

















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates