Stambul Garden (2021)

Janik ve Samuel çok yakın iki arkadaştır. Liseden sonra Samuel'in sadece adını bildikleri babasını aramak için Türkiye'ye gitmeyi planlamaktadırlar. Ancak Janik, ayrılmalarına kısa bir süre kala her şeyi şüpheye düşüren bir hata yapar.

Filmin bir kısmı Almanya bir kısmı da İstanbul'da geçiyor. Yönetmenliğini İlker ÇATAK'ın yaptığı filmin konusu direkt eşcinsellikle bağıntılı değil. Fakat Türk kökenli olduğunu iddia eden Samuel'in, en yakın arkadaşı Janik ile birlikte yaşamayı hayal ettiği hayat, adından başka hiçbir iz ve belge olmayan babasını araması bahanesiyle Janik ile tek başlarına kalabilecekleri bir plan yapması ve onu dahil edebilmesi düşündürmüyor değil. Ayrıca filmi çeşitli eşcinsel içerikli film tanıtım blog ve sitelerinde de görmeniz mümkün.

Bu sebeple bu filme ben de yer verdim hatta altyazısını çevirip Türkçe altyazısı yayınlayan siteye attım. Fakat ne hikmetse yayınlanmadı. Zaten uzun bir süredir de çoğu filmin afişlerini yüklememe rağmen güncelleme yapmadılar falan. Sonuç olarak admin, moderaötr artık her kimse homofobik olanına denk geliyor sanırım...














0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates