Lose Your Head (2013)

 

İri gözlü İspanyol gencimiz Luis, sevgilisi Carlos ile tartıştıktan sonra kafa dağıtmak adına 3 günlüğüne Berlin'e gitmeye karar verir. Oldukça sempatik hareketleriyle izleyiciyi filmin içine çeken Luis, hızlıca Berlin'in gece hayatını keşfetmeye çıkar. Berlin'in tehlikeli arka sokakları ve insanlarından bir haber önüne gelen herkesle rahatlıkla sosyalleşen gencimiz gerek seks konusunda olsun gerekse uyuşturucu kullanımında olsun hiçbir çekince yaşamamaktadır. Bakalım bu fütursuzluğu başına ne tür işler açacaktır?

Diğer taraftan Yunanistan'dan Berlin'e geldikten sonra aniden ortaya kaybolan kardeşi Dimitri'yi aramaya gelen Elena ve kuzeni Kostas ile de yolları kesişecek olan Luis, Dimitri'nin kaybolması olayında kilit öneme sahip olacak birisiyle tanışacaktır ve yaşadığı ikilemden bir şekilde kurtulmaya çalışacaktır.

Sözün özü;

Tanımadığınız bir şehir veya yaşadığınız şehirde olsun, hiç kimseye güvenmeyin ve "bir kereden bir şey olmaz" diyerek bir kere dahi olsa uyuşturucu özellikle her türlü maddeden uzak durun...













0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates