La Partida (2013)

 


Filmimiz Küba ve Küba sokaklarında geçiyor. Filmi izleyince "eşcinsellik" olayına "ılımlı" bir ülke görüyoruz ya da  görece olarak yoksul halkın "bazı şeylere ulaşabilmek adına göz yumdukları bir ayrıntı" da denilebilir.

Reinier, ülkeden kaçıp refaha ulaşabilmenin yolunu çoğu Latin ülkesinde olduğu gibi  futbolda görmektedir. Diğer taraftan eşi ve annesi ile kaldığı yoksul evlerinde geçimini sağlamak için de her gece çarka çıkmaktadır. Ülkeye turist olarak gelen zenginlerle geçirilen her gece para demektir ve ailesi - eşi bu konuda eşcinsel ilişkilere dahi sıcak bakmakta teşvik etmektedir.

Yosvani ise, babası tefecilik yapan, el altından marka kıyafetler satarak geçimini sağlayan görece olarak daha iyi durumda olan diğer gencimiz. Reinier'a karşı ilgili. Birlikte oynadıkları futbol sahasında Reinier'ı devamlı göz hapsinde tutuyor. Ve kader bu ya bir şekilde yolları kesişiyor ve aralarında güzel bir "aşk" doğuyor.

Bakalım kurtulmak için her yolu deneyen Reinier ile aşkına sahip çıkmak için her yolu deneyecek olan Yosvani'nin aşkları nasıl ilerleyecek...

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...
















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates