G.B.F. (2013)

 


Yine klasik ABD yapımı lise filmi ile karşınızdayız. El üstünde tutulanlar, ezilenler, ders dışında her şeyin döndüğü, günün çoğunluğunu spor müsabakaları, kantinler, okul bahçeleri, drama kulüplerinde geçirildiğini sandıran ve "ah o gemide ben de olsaydım açık denizlere yol alsaydım" tarzı "o okulda olmak vardı" dedirtecek Amerikan rüyası bir lise, gençlik ve ortam.

Bunlara alıştık :)

Tabii bu lisede 3 kızın başı çektiği 3 farklı bir gruplaşma var. Birisi moda tutkunu, her sene mezuniyet kraliçesi seçilen ve popüler olan sarışın Fawcett, diğeri drama divası ve siyahi olan Caprice, bir diğeri ise mormon Shley.

Bunlardan farklı olarak LGBT bireyler için kurulmuş olan bir grupta var fakat tek sıkıntı o grupta hiç LGBT bir bireyin olmaması. Çünkü okulda hiç LGBT bir birey yok(!) Bu grup ayakta kalabilmek adına gizli eşcinsel olan Tanner'i grindr uygulamasından ortaya çıkarmaya çalışacaktır.

Diğer bir taraftan ise, eşcinsel olarak birbirlerini bilen ve henüz dolaptan çıkmamış olan Tanner ve Brent ikilisi de kendi dörtlü grupları ile son senenin başlarına neler getireceğini bilmeden takılmaktadırlar.

Tanner'in istemeden de olsa "dolaptan çıkması" sonucu 3'lü kız grubumuz daha popüler olmak adına Tanner'i kendi saflarına çekmeye çalışacaktır.

Sonuç olarak, eşcinsel olarak açılmak zorunda kalan Tanner'e, bir birey olarak değil de "sahip olunması gereken bir çantaymış" muamelesi yapan bu grupları izlerken düşündürecek mesajlar verilmesi güzel.

Eğlenceli ve komik bu filmi. İzlerken zaman keyifle geçiyor...

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...

















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates