Je t'aime moi non plus (1976)

Sinema tarihindeki Kült filmlerden birisi daha. Fransız sineması çıplaklık ve cinsellik konusunda en azından şimdiye kadar izlediğim filmlere dayanarak hep cüretkar olmuştur diyebilirim. Bu film de, ilk çıktığında içerdiği sahneler sebebiyle birçok Katolik ülke ve aynı zamanda İsveç ve İngiltere gibi bazı liberal ülkelerde yasaklanmış / sansürlenmiş. Nihayetinde İngiltere'de sansürsüz halinin sinemalarda yayınlanması 1993 yılını bulmuş.

Eşcinsel bir çift olan Krassky ve Padovan kendilerine ait kamyonlarıyla etraftan çöpleri toplayıp çöplüğe dökmektedirler. Krassky bir gün yol üzerinde bulunan bir mola yerinde Johnny'yi görür ve ondan etkilenir. Johnny, kısa saçı ve minyon tipiyle arkadan bakıldığında erkek gibi görünen bir kadındır. Aralarında gelişecek olan yakınlaşma karşısında erkek arkadaş Padovan gittikçe kıskançlığının dozunu arttıracaktır. 

Filmi izlediğinizde Krassky'nin kadın olan Johnny'yi bir "erkek olarak" hayal edip ona göre hareket ettiğini şüphesiz siz de fark edeceksinizdir...

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...














0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates