Thirty Years of Adonis (2017)

Pekin opera oyuncusu olan Yang Ke; sinema oyuncusu olmak isterken kaderin bir cilvesi olarak porno sektörüne ve oradan da erkekler için seks işçiliğine uzanan bir yola girer. Önüne çıkan çeşitli fırsatları bir kenara iten Ke, en sonunda biriktirdiği paralarla kendine bir restoran açmaya karar verir.  

Filmin hikayesini anlamak için tam konsantre olmak gerekiyor. Hatırı sayılır derece erkek çıplaklığı ve seks sahneleri filmin izlenme ve reklamını yapma açısından serpiştirilmiş olsa gerek. Ancak; hayatın anlamı, reenkarnasyon ve karma hakkındaki derin alt noktalarına dikkatinizi dağıtmayacak şekilde. Kesinlikle üzerinde düşünülmesi gereken bir film ve konuyu tam olarak kavramak için tekrar tekrar izlenmesi gerekiyor.

Çoğu filmde görmemizin mümkün olmadığı bir şey de filmin sonunda oyuncuların gerçek yaşları ve işleri hakkında sorulan sorulara cevap vermeleri. Filmde geçen bir sahne için de "Ke'nin yaşadığı deneyimi işkence olarak mı yoksa zevk olarak mı görürdünüz?" sorusuna cevap vermeleri.

Peki siz? Sizce işkence mi yoksa zevk mi? 













0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates