Sagwan (2009)

Her ne kadar filmin başında "bu filmde izleyecekleriniz kurgudan ibarettir" dense de Filipinler gözle görülür ve tarihsel olarak eşcinselliğe karşı oldukça hoşgörülü bir ülke ve millettir. 

Filmde; Filipinlerin kırsalında bulunan Tatalon nehri etrafında yaşayan ve gelen turistleri nehirde gezintiye çıkaran kayıkçıları izliyoruz. Tabii gelen turistlerin bir çoğu nehir kenarındaki kayalıklarda bu kayıkçılarla cinsel bir şeyler yaşamak için gelmekte. Eşcinsel olmadıkları halde para kazanmak adına gelen ziyaretçilerle birlikte olan bu kayıkçı gençler arasında olan Alfred, bu yolla para kazanmayı reddetmektedir.

18 yaşında olan genç Alfred'in cinsel uyanışını ve ailesine ait geçmişte kalan bir sırra ait ara ara gösterilen görüntüleri izlerken Alfred'in para kazanmak adına mı yoksa gerçekten de bir şeyler hissederekten mi eşcinsel ilişki yaşamaya doğru ilerlediğini de izlemekteyiz.

Her ne kadar ilgi çekmek adına ara ara sevişme ve erotik görüntüler serpiştirilmiş olsa da oyuncuların "acemilikleri" gerçeklik hissi uyandırmamakta...













0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates