Zombadings 1: Patayin sa shokot si Remington (2011)

Remington; küçük yaşlarda her gördüğü kişiyle "homo - homo" diye dalga geçmektedir. Annesinin uyarılarına rağmen bu huyundan vazgeçmeyen Reminghton bir mezarlıkta yine böyle dalga geçmeye kalkınca mezarlıktaki gizemli kişi tarafından "büyüyüp 21 yaşına gelince eşcinsel olacaksın" diyerek lanetlenir. 

Olaydan 15 yıl sonra Reminghton'un 21. yaş gününe sayılı günler kalmıştır ve Hannah adlı kıza da görür görmez aşık olmuştur. Diğer taraftan Reminghton'un da içinde yaşamış olduğu kasabada LGBT bireyleri (eşcinsel, trans vs) gizemli bir şekilde öldürülmektedirler. En yakın arkadaşı Jigs ile Hannah'ın peşinden koşan Reminghton her gece korkunç rüyalar görmeye ve her rüyadan uyanışında da bedenin de ve ruhunda ufaktan değişimler olmaya başladığını fark eder. Yoksa lanet gerçekleşiyor mudur? Kalbi Hannah'tan erkek arkadaşı Jigs'e dönmeye başlayınca da bu durum anlaşılacaktır aslında. İki aşk, lanet ve eşcinsel cinayetler arasında kalan Remington bakalım bu lanetten kurtulabilecek midir? 

Her ne kadar film "korku" filmi olarak lanse edilse de siz bunu komedi filmi olarak izleyebilirsiniz. Ve bir eleştirim de eşcinsel erkeklerin "feminen" olması gerektiği gibi gösterilmesi. Hani oyuncunun söz de "hetero" iken birden feminenleşerek eşcinsel olması gibi. lol.



















0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates