Danny in the Sky (2001)

Bu filmi de "eşcinsel temalı filmler" listelerinde görmeniz mümkün lakin ana karakterden ziyade ana karakterin babası ve yine ana karakterimizin çalışmak zorunda kalacağı "eşcinsel striptiz bar" olayı dışında pek bir bağlantısı yok. Homo-erotik olması dışında.

Danny, aşkı arayan romantik bir genç adam. Eşcinsel bir baba ve gençken aşırı dozdan ölen top model bir annenin oğludur. Annesi gibi model olmak isteyen Dannylükse, ihtişama ve görünüşe değer veren bir toplumun parçası olmak istemektedir. Babası ise okumasını annesi gibi ziyan olup gitmemesini istemektedir. Bu uğurda eşcinsel yaşamından ve sevgilisinden dahi ayrılmıştır. Ayrıca genetik olarak eşcinselliğin babadan oğula geçebilir korkusu düşüncesinden de kendini alıkoyamaz. Yakışıklı kuzeninin bu baba-oğulun dünyasına girmesiyle Danny, model olmak için çıktığı yolda kendini striptiz barında bulacaktır. Hatta filmin sonlarına doğru model olma yolunda ilerlemek isteyen Danny'yi bir porno setinde başrol olarak bile göreceğiz.

Bakalım oğlunu dış dünyadan korumaya çalışan, okumasını isteyen ve bu uğurda kendini feda eden eşcinsel baba ile oğul Danny'nin eşcinsel striptiz barında yüzleşmeleri nasıl sonuçlanacak?














0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates