Life Like (2019)



Film her ne kadar direkt eşcinsel içerikli olmasa bile içerisinde eşcinsel öğeler barındırdığı için blogumda yer vermeye karar verdim. Zira filmi, eşcinsel içerikli film tanıtımı yapan sitelerin listesinde de görmeniz mümkün. Hatta izleyici yorumlarında "eğer gay iseniz hoşunuza gidecektir" gibi söylemler de olsa dediğim gibi konu direkt eşcinsellik ile alakalı değil.

Konu olarak bir "Black Mirror" dizisi konusu bile denilebilir. James'in babasının ölümüyle bir anda zengin bir yaşamın ortasına düşüveren James ve Sophie çifti, bu yeni yaşam tarzına alışmakta zorluk çekmektedirler. Özellikle Sophie, evdeki hizmetçilerden bile kendi adına çalışmalarından dolayı rahatsız olmaktadır. Bunun çözümünü ise eve robot alarak çözmeye karar verirler. Bire bir insan görünümünde ve sahiplerinin duygularına göre kendini geliştiren robotumuz Henry'nin olaya dahil olması ile bu üçlü arasında kendilerini sorgulayacakları bir yaşam biçimi ortaya çıkmaya başlar.

Karşınızdaki ile ilişkilerinizde, her şeyin kusursuz olmasını mı istersiniz? Yoksa ufakta olsa zıtlıklar olmalı ki ilişki daha da sağlıklı ilerler diyenlerden mi?

Ve son olarak robotumuz gerçekten de robot mu?

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...












0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates