G: Lost in Frankfurt (2015)




Varşova'dan Frankfurt'a çalışmak için gelen Kris daha çok eşcinsellere hitap eden iç çamaşırı dükkanında çalışmaya başlar. Yolu dükkana gelen başka bir eşcinsel ile kesişen Kris Frankfurt'u keşfetmeye çıkar.

Çalıştığı mağazada; gelen müşterisi ile tanışıp arkadaş / sevgili ya da fuckbody olanınız var mı acaba? (Elbette eşcinsel güruh içerisinde)

Peki bu film adının başındaki G. de ne ola ki? diyebilirsiniz ki posterde, bu maddenin kimyasal bileşenini de vermişler. Tahmin edeceğiniz üzere bir rür uyuşturucu / azdırıcı madde. Filmi izlerken "bu filmi G. kartelleri mi finansa etti acaba?" demeden duramadım zira bu maddeyi kullanan veriyor coşkuyu ortam birden pornoya dönüyor.

Senarist - yönetmen filmi izledikten sonra sonuca sizin varmanızı istemiş. Ne yermiş, ne de övmüş lakin uyuşturucunun / anlık alınan keyfinin bir sonraki adımının "yetinememe", "daha fazlasını isteme" ve "bitip tükenme" olduğunu da görüyorsunuz.

Şu mereti kullanmayın, kullanmanızı isteyenlere, "bir kereden bir şey olmaz" diyenlere de şiddetle karşı çıkın.

Frankfurt'a "yeni bir iş, yeni bir arkadaş çevresi" moddosu ile gelen Kris bakalım aradığını bulabilecek mi?



Yine başrol oyuncularından Damiano Gaumann, filmde kendi ismini kullanmış olup İtalyan kökenli bir arkadaşımız. Çirkin ile Yakışıklı olma arasında ince bir çizgide duran arkadaşımız "başta vicut olmak üzere oldukça çekici" durmakta. Buyrun;



0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates