A Floresta Dos Sussurros (2023)


Yine blogumuzda bir çok filmine yer verdiğimiz yönetmen, yazar ve oyuncu Thiago Cazado'dan bir başka film daha. Bu eleman hiç oynamasa sadece yazsa ve yönetse daha iyi aslında. Zira oyunculuk konusunda gerçekten de sıkıntıları var. Filmlerinde homo-erotizm konusunda  oldukça cüretkar olan Thiago Cazado'nun blogta yer alan diğer filmleri de şu şekilde.





Filmimize dönecek olursak;

Mutsuz bir evliliğe sahip maço bir adam olan Paulo, bisikletiyle dolaşmaya çıktığında gerek evliliğindeki mutsuzluklar gerekse dakika başı eşinin aramalarından sıkılmış halde kaybolur ve kendini kent ormanında bulur. Orman ise bölge eşcinsellerinin toplandığı ve outdoor fantezilerini gerçekleştirdikleri bir yerdir. Gördükleri karşısında küçük bir şok geçiren Paulo, burada yaşadıkları ve gördükleri karşısında kiliseye koşar ve tövbe eder.

Ama aslanın dişine kan değdi bir kere misali (sözde hetero olan elemanımız) tekrar tekrar ormana koşmaya başlar. Genç ve cinsel açıdan kendine güvenen açık eşcinsel Luigi ile olan yakınlaşmaları zamanla aşka dönüşür. Bu durum hayatının bir daha asla aynı olmayacağı yeni gelişmelere gebe olacaktır. Her ikisi içinde....













0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates