Ssang Hwa Jeom (2008)

 


Çok uzun zaman önce izlemiştim bu filmi.

Kral, çocuk yaşta yanına alıp yetiştirdiği Hong-rim ile cinsellik de dahil her şeyi paylaşır. Hatta Kral, Kraliçe'yle evli olmasına rağmen Hong-rim'e aşıktır.

Hong-rim ise, hayatını Kral'a adamış, O'na karşı oldukça sadık ve bağlıdır. Zira gözü Kral'dan başkasını görmemiş her daim yanında O olmuştur. Öldükten sonra yerine geçireceği bir varisi olmaması ve eşcinsel yönelim sahibi olmasından mütevellit Kral, eşi olan Kraliçe ile Hon-rim'in birlikte olmasını ister. İşte olaylar da buradan sonra çetrefilleşir. Normalde Kral'la olan ilişkisinden ötürü kendisini eşcinsel sandığımız Hong-rim, Kraliçe ile birlikte olunca kendi de dahil herkes "hetero" olduğunu anlayacaktır. Zira Kral'a sadakatinden dolayı Kral'la birlikte olmaktadır.

Film, Kral, Kraliçe ve Hong Lim'in birbirleri için arzularını, ihanetlerini ve şehvetlerini keşfetmeye odaklanıyor. Yan ürün olarak da taht kavgaları ve Kral'ı devirmeye çalışma olaylarını izliyoruz ki uzak doğu filmlerinden hoşlananlar eminim hiç sıkılmadan bu filmi izleyeceklerdir.

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...









0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates