Theo and Hugo (2016)



Bu seksi ve romantik filmin baş karakterleri Theo ve Hugo, sabahın ilk saatleri yaklaşırken bir gay seks kulübünde sevişerek tanışırlar. Bilirsiniz yurt dışında "Karanlık Oda" diye tabir edilen kulüplerden oldukça var-mış.

Theo; bu kulüp içerisinde dolaşırken bir başkasıyla sevişen Hugo'yu görür ve amaçsızca ona kilitlenir. Ve ilerleyen dakikalarda, bir şekilde birbirlerinin de bedenlerini keşfetmeye başlarlar. 

Aşkın en beklenmedik anda kapımızı çalabileceği gerçeğiyle birlikte harcadıkları dakikalardan sonra dışarı çıkarlar ve bir yandan sokakları arşınlarken diğer yandan da konuşmaya devam ederler.

Her geçen saniye birbirlerine daha çok yakınlaşırken, ortaya dökülen gerçekler sayesinde ikisinin de ilerleyen dakikaları birer kabusa dönüşmeye başlar.

Başrol oyuncularının performansları ile seyirciyi kendine bağlayan bu gerçek zamanlı filmin alt yazısını çevirip Türkçe Alt Yazı sitesine yükledim ki işlediği konu itibariyle aslında herkesin izlemesi gerektiğini düşündüğüm bir film.

Çeviriye yapmış olduğum uyarı yazısını buraya da yapayım;

Filmin ilk 19 dakikası pornografik öğeler içermektedir ki bu da daha fazla izleyiciye ulaşması ve o ânın atmosferini yansıtması açısından oldukça yerinde bir durum. İzleyince hak vereceksinizdir....

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...









0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates