UnHung Hero (2013)



Bir maç esnasında tribünlere bakan kameranın kendilerine kilitlenmesi ile başrol kahramanımız sevdiği kız arkadaşına evlenme teklif ediyor. Ve herkesin gözü önünde reddediliyor. Herkesin gözü önünde olan reddedilme olayı youtube sayesinde milyonlarca kez izleniyor ve insanlar reddedilmenin "sebebini" araştırmaya ve merak etmeye başlıyorlar. Bunun üzerine başrol kahramanımız alıyor eline kamerayı ve sebebini açıklayıp "bunun bir gerekçe olup olamayacağını" araştırmaya başlıyor. Hatta bu "gerekçeyi" ortadan kaldırmak için tüm yolları denemeye karar veriyor.

Gerekçe ise;

Penis Boyunun Kısa Olması

Belgeselde hem bu olayı hem de penisini belli bir standartta getirmek uğruna denediği yolları izliyoruz. Bir kaç şeye örnek verecek olursak;

Penis Pompası; gün aşırı deniyor ve sonuçlarını bizlerle paylaşıyor,

Penis Uzatıcı Başka Bir Alet; deneyimlerini paylaşıyor,

Bunlara ek olarak; en küçük penis boyuna sahip ülkeler sıralamasında ilk sırayı hiç kimseye bırakmayan Tayvan ve Kore'ye bile gidiyor eleman. Hatta Çin'de bir olaya şahit oluyoruz ki adamlar penislerini uzatmak için 5 kilogramlık ağırlıkla başlamak üzere ağırlıkları penislerine bağlayıp kaldırıyorlar falan.

Eleman olayı o kadar kafaya takıyor ki ameliyat olmanın bile eşiğinden dönüyor.

Bu belgeselin Türkçe altyazısı için tıklayın...






0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates