Eastern Boys (2013)



Doğulu Çocuklar

"Doğu Avrupa çetesinin, bölgenin çeşitli yerlerinden farklı yaşlarda üyeleri bulunmaktadır. Paris'in tren garına giden ekip üyeleri, ne yapacaklarını bilmeden amaçsızca dolaşmaktadır. Bu esnada Daniel isimli iyi giyimli bir adam, gruptaki Marek adlı gence dikkat kesilir. Diğerleri gibi göçmen bir ailenin oğlu olan Marek'e yanaşan Daniel ona evine gelmesini ve para karşılığında kendisiyle birlikte olmasını teklif eder. Marek teklifi kabul eder ve evin adresini alır. Ertesi gün Marek,,Daniel'ın lüks evine yapacağı ziyarette yalnız olmayacaktır. Ona eşlik eden Doğu Avrupa çetesi, Daniel için bir kabusun başlamasına neden olacaktır.Kaynak

Filmi izlerken hep bir diken üstünde durma hali, "kesin bir şeyler olacak dur bakalım" düşüncesi "lan olm yapma"  gibi gibi söylemlerle gerilim altında filmi izliyorsunuz. Yönetmen bu durumu çok güzel vermiş izleyiciye.

Film boyunca "ben olsam ne yapardım" sorusunu devamlı kendinize soracaksınız.

Bu film öncelikle kurmaca anlatısının mantığını izliyor ve birbirleri için hem tehlike hem de umut demek olan kaçakları anlatıyor. Tıpkı Daniel’in bu doğulu gençler karşısında korku ile arzu arasında kalması gibi, bu film de belirsiz, sınırda, uçta bazı duygu ve hallerin arasında gezinirken umarım pür coşkuya da uğruyordur.” –Robin Campillo (filmin yönetmeni)

Filmin Türkçe altyazısı için tıklayın...





0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

 
Copyright © 2015 Gay Filmlerim
Blogger Templates